Súgó: A kereső alapesetben a szótár teljes szövegében keres. A találatok húszasával lapozhatók a nyíl ikonokkal előre és hátra. A "kuty" kezdetű szócikkekhez pipálja ki a Csak címszóban opciót és ezt írja a keresőmezőbe (csillaggal a végén): kuty* (és nyomja meg az Enter-t vagy kattintson a nagyító ikonra). A más szócikkekre való hivatkozásokon (v. ö. és l.) nincsenek linkek, ezért a hivatkozott címszóra rá kell keresni.

DAGADÓ, (1), (dag-ad-ó) fn. tt. dagadó-t. Így nevezik a mészárosok és hentesek a szarvasmarhának és sertésnek hasa aljából vágott bőrös húst, melyet a szakácsnék rendszerént a vastag ételre vagy ételbe tesznek. Disznódagadóval főtt káposzta. Ökördagadó. E nevét onnan vette, mert vékony lévén főzés által feldagad, midőn ellenben némely más részek öszvemennek.